Zzp-tankpas

Gegarandeerd goedkoop tanken
Betaal één keer per maand
Zakelijk én particulier

Bent u op zoek naar een zzp-tankpas waarmee u kunt profiteren van vele voordelen bij het tanken? De beste tankpas voor ondernemers binnen het zzp vindt u gegarandeerd bij Tank & Scheur. Met onze brandstofpas kan elke ondernemer binnen het zzp voordelig tanken, dankzij standaardkorting van 10 eurocent op diesel en 11 eurocent op Euro95-benzine. Daarmee bespaart u zowel op de korte als op de lange termijn een hoop geld. Bovendien profiteert u van nog meer voordelen, als u besluit om een zzp-tankpas bij ons aan te schaffen!

Download hier direct uw aanvraagformulier!

De vele voordelen die onze zzp-tankpas u oplevert

Onze (gratis) tankpas is niet alleen de beste brandstofpas vanwege de aantrekkelijke korting waar ondernemers binnen het zzp van profiteren. U als zzp’er rekent bij Tank & Scheur namelijk altijd op de beste service als u gebruikmaakt van onze tankpas bij het zakelijk tanken. Is de korting van de pompprijs bijvoorbeeld hoger dan de korting die u zou ontvangen met uw zzp-tankpas? Dan betaalt u altijd de pompprijs. We garanderen dan ook dat elke ondernemer binnen het zzp goedkoop uit is met onze brandstofpas. Daarnaast hoeft u met deze pas nooit direct te betalen, want we factureren en incasseren uw tankbeurten één keer per 14 dagen. U ontvangt daarbij altijd een net overzicht van al uw tankbeurten. Kortom: onze brandstofpas is écht de beste tankpas voor al het zzp!

Neem contact met ons op en vraag de brandstofpas voor zzp aan

Uw zoektocht naar de beste tankpas voor het zzp eindigt vandaag, als u besluit onze brandstofpas bij ons aan te schaffen. De pas zelf is gratis. U vraagt deze eenvoudig bij ons tankstation in Achterberg (dicht bij Veenendaal) door het contactformulier in te vullen, te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bij ons langs te komen. U kunt de zzp-tankpas vervolgens bij alle tankstations van Scheurolie en Tank & Scheur gebruiken, waaronder onze locatie in Achterberg bij Veenendaal. We hopen u als zzp’er snel aan uw nieuwe en voordelige brandstofpas te helpen!