Tankpas voor bedrijven

Gegarandeerd goedkoop tanken
Betaal één keer per maand
Zakelijk én particulier

U kunt bij Tank & Scheur terecht voor een tankpas speciaal voor bedrijven. Deze tankpassen zijn in eigen beheer uitgebracht en de passen zelf zijn gratis. Met deze pas kunnen uw werknemers tegen aantrekkelijke kortingen zakelijk tanken bij alle tankstations van Tank & Scheur en Scheurolie, waaronder de locatie in Achterberg (dicht bij Veenendaal). Dat levert u als zakelijke klant vele voordelen op!

Download hier direct uw aanvraagformulier!

Dé tankpas waar bedrijven van profiteren

Op de brandstofpassen van Tank & Scheur zit standaard 11 eurocent korting op Euro95-benzine en 10 eurocent korting op diesel. Heeft de pompprijs een hogere korting? Dan betaalt u de pompprijs. Zo bent u te allen tijde het voordeligst uit met onze tankpas voor bedrijven. Bovendien worden alle tankbeurten één keer per 14 dagen gefactureerd en geïncasseerd, waarbij u twee keer per maand een overzicht ontvangt met alle informatie omtrent uw tankbeurten. Onze tankpas is daarom niet enkel aantrekkelijk voor werknemers van grotere of mkb-bedrijven, maar ook voor zzp’ers.

Neem contact met ons op en vraag de pas aan

Zorg dat uw personeel voordelig kan tanken door onze tankpas voor bedrijven aan te vragen. U doet dit eenvoudig door contact met ons op te nemen via het contactformulier of het e-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Daarnaast bent u altijd welkom om een bezoek te brengen aan onze winkel in Achterberg, in de buurt van Veenendaal. Hier staat ons specialistische team klaar om u te helpen. Ontdek ook hoe wij uw bedrijf in de transport-, bouw- of agrarische sector van dienst kunnen zijn met de levering van brandstoffen en smeermiddelen.