Tankpas aanvragen voor een zakelijk doel

T&S Exploitatie B.V. (Tank & Scheur) heeft eigen tankpassen in beheer; u kunt bij ons dan ook een tankpas aanvragen voor een particulier én zakelijk doel. Moet u of moeten uw werknemers regelmatig zakelijk tanken? Dan is het aanvragen van een zakelijke tankpas bij ons een aantrekkelijke optie. U en uw medewerkers kunnen met onze tankpassen namelijk tanken met fijne korting.

Een tankpas aanvragen voor een zakelijk doel: uw voordelen

Op onze tankpassen, ook wel brandstofpassen genoemd, zit een standaardkorting van 10 eurocent op diesel en 11 eurocent op Euro95. Dit maakt dat u keer op keer goedkoop uit bent, als u besluit zakelijk te tanken bij onze tankstations. Mocht nu blijken dat in de pompprijs een hogere korting is verwerkt, dan krijgt u uiteraard de pompprijs. Zo bent u altijd verzekerd van uw standaardkorting én een uitstekende prijs. De zakelijke tankpas is bij alle tankstations van Scheurolie en Tank & Scheur te gebruiken en kunt u heel eenvoudig bij ons aanvragen, bijvoorbeeld bij ons tankstation in Achterberg (dicht bij Veenendaal). Ook particulieren zijn welkom om onze tankpas aan te schaffen.

Zakelijk tanken op factuur

Alle tankbeurten worden één keer per 14 dagen gefactureerd en geïncasseerd. Dit heeft voor u als voordeel dat u dus niet gelijk hoeft te betalen en alle tankbeurten netjes op een overzicht ontvangt. Nog een goede reden waarom u uw zakelijke tankpas bij ons zou moeten aanvragen, want daarmee heeft u uw tankbeurten direct administratief op orde.

Uw zakelijke of particuliere tankpas direct aanvragen

Een tankpas levert u zowel zakelijk als particulier alleen nog maar voordelen op, dus ga deze vandaag nog bij ons aanvragen! De pas zelf is gratis. Heeft u nog vragen over de tankpas, dan kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier of e-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. U kunt ook langsgaan bij ons tankstation in Achterberg, vlak bij Veenendaal. Onze vriendelijke en deskundige medewerkers helpen u graag verder. Zakelijk tanken was nog nooit zo makkelijk én goedkoop als met de tankpas die u kunt aanvragen bij Tank & Scheur.