Mkb-tankpas aanvragen

Gegarandeerd goedkoop tanken
Betaal één keer per maand
Zakelijk én particulier

Wilt u een mkb-tankpas aanvragen, zodat uw personeel goedkoop kan tanken? U bent het voordeligst uit als u de mkb-brandstofpas van Tank & Scheur in Achterberg, dicht bij Veenendaal, gaat aanvragen. Hiermee besparen u en uw medewerkers maar liefst 10 eurocent op diesel en 11 eurocent op Euro95-benzine. En deze pas levert u nog meer voordelen op!

Download hier direct uw aanvraagformulier!

Een mkb-tankpas aanvragen: ontdek de voordelen van een mkb-brandstofpas

Het aanvragen van een mkb-brandstofpas van Tank & Scheur is te allen tijde een goede keuze: u bent met onze mkb-tankpas namelijk altijd goedkoper uit. Niet alleen vanwege de standaardkorting die u met de pas op benzine of diesel ontvangt, maar ook omdat we u de laatste prijs garanderen. Is de pompprijs op het moment dat u bij onze tankstations gaat tanken voordeliger dan de prijs die u zou betalen met onze tankpas? Dan betaalt u uiteraard de pompprijs. Het aanvragen van onze mkb-tankpas heeft bovendien als voordeel dat u per 14 dagen betaalt. We factureren en incasseren uw tankbeurten namelijk eens in de twee weken, waarna u een keurig overzicht ontvangt met alle tankbeurten en vervolgens kunt afrekenen. Dat is wel zo prettig als u de administratie van uw medewerkers moet verwerken.

Direct uw mkb-brandstofpas aanvragen

U kunt een mkb-tankpas heel eenvoudig bij ons aanvragen. De pas zelf is gratis. Mail hiervoor naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., vul het contactformulier in of breng een bezoek aan onze winkel in Achterberg, vlak bij Veenendaal. Onze vriendelijke en deskundige medewerkers helpen u vervolgens graag met het aanvragen van een brandstofpas, zodat u en uw personeel zo snel mogelijk profiteert van de voordelen. Ook voor zzp’ers is onze tankpas zeer geschikt. Vraag gerust meer informatie aan, indien u dat wenst!