Brandstofpas aanvragen

Gegarandeerd goedkoop tanken
Betaal één keer per maand
Zakelijk én particulier

Een brandstofpas aanvragen bij Tank & Scheur is voor zowel particulieren als zakelijke klanten zeer aantrekkelijk. U kunt hiermee namelijk met fijne korting diesel of Euro95-benzine tanken. Met de hoge benzineprijzen van tegenwoordig is dat natuurlijk wel zo prettig. Bovendien profiteert u van meer voordelen, als u besluit deze pas bij ons aan te vragen. De pas zelf is gratis.

Download hier direct uw aanvraagformulier!

De voordelen van een brandstofpas aanvragen

Naast de korting van 10 eurocent op diesel en 11 eurocent op Euro95-benzine die u ontvangt met de brandstofpas, krijgt u bij ons één keer per 14 dagen een factuur met het bedrag van alle tankbeurten. Dit bedrag wordt vervolgens ook twee keer per maand geïncasseerd. U hoeft dus niet direct bij elke tankbeurt af te rekenen én ontvangt een keurig overzicht van uw maandelijkse tankbeurten. Dit maakt het aanvragen van onze brandstofpas niet alleen aantrekkelijk voor particulieren, maar ook voor bedrijven. De pas is bij alle tankvestigingen van Scheurolie en Tank & Scheur te gebruiken, waaronder de locatie in Achterberg, vlak bij Veenendaal. U kunt daar zes dagen per week, vierentwintig uur per dag terecht (met uitzondering van zondagen).

Neem nu contact met ons op

Het aanvragen van een brandstofpas levert u vele voordelen op, of dit nu voor particuliere of zakelijke doeleinden is. Vraag deze daarom direct bij ons aan door te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of door het contactformulier in te vullen. Daarnaast verwelkomen wij u graag in onze winkel in Achterberg, in de buurt van Veenendaal. Hier staat ons team klaar om u van dienst te zijn!